2016

Oktober 

Mandage: Passe børnebørnene og deltage i kursus på LOF Viborg.
Fredag var Peugeot’en til syn og blev desværre kasseret p.gr.af slidte bremseskiver.
Afsluttede uge 40 med Lyserød Lørdag d. 8. i Thorning. Cyklet næsten 200 km i ugens løb.
Cyklede igen tirsdag og rundede 3000 km i sommer.
Torsdag fik Peugeot’en nye bremser overalt og blev godkendt ved omsyn.
wp_20161015_001

 


Ved Åses fødselsdag blev tipoldemor Ellen præsenteret for Josephine af far Niels.
Søndag d.16. Skandinavisk Dyrepark blev en lidt kold og våd affære, men vi nåede vist det meste, og børnene hyggede sig.
Torsdag d. 27. Benyttede lige det fine efterårsvejr til en lille cykeltur på 64 km sammen med 3 KCK’er. Nu er det nok snart slut for i år.
Søndag d. 30. fejredes Benjamins fødselsdag. For øvrigt sammen med Asp, der havde fødselsdag samme dag. Benjamin fyldte 5 år d. 25. Fik bl.a. gokart og maskinpistol i gave.
wp_20161030_002

November.

Søndag d. 6. Så kom vinteren, med nattefrost og sne i Nordjylland. Vinterhjulene blev monteret i fredags, så det var lige til tiden. Lilian holdt fødselsdag for Møller familien og det var vejret fint til. Nu håber vi på tøvejr igen, så vi kan få regnvandstønden tømt og alle sommerhjul gjort rene og tørret, inden de skal gemmes til foråret.
Onsdag d.9. fik vi den første sne her, men ikke så meget som på billedet herunder fra 9. januar 2010.


Lilian var tidligt ude med kosten og op ad formiddagen blev det tøvejr, og indkørslen blev helt fri. Cyklen er nu sat på stald for i år, så medmindre der kommer cykelvejr senere, bliver den der indtil foråret. Cyklet i alt 3.234 Km. i år. Det svarer ca. til afstanden fra Bjergfyrren til Vigo i Spanien.
Nåede lige ekstra 57 km. d. 22. i flot vejr, så kørt i alt hele året: 3291 km.

Så er regntiden over os. Her d. 23. november har vi allerede fået 75mm regn og det er ikke slut endnu. Cyklerne bliver i tørvejr. Efter regnvejret fik vi nattefrost, men det lykkedes at få tømt regnvandstønden i et par dage med plus grader. De sarte planter er dækket med gran. Måneden slutter med tøvejr og regn. Julebelysningen er startet 1. søndag i advent d. 27. og det lyser op i den mørke tid.

December

3.dec. Cecilia har været her på miniferie for at vække nisserne, men først skulle Bertha luftes. Her er Cecilia og Bertha på skovtur overvåget af far Tom og bedste Lilian.

Cecilia på skovtur på Bertha
Søndag var der så byttedag og Benjamin kom på ferie til mandag.

 

Julen 2016

 Lige hjemkommen fra et par dejlige dage i Klitmøller, er det tid til et tilbageblik på året, der nu snart rinder ud.
I januar flyttede Line og Tom med børnene fra Rødding til Overlund. Her har de købt et større, spændende hus, men med en mindre have. Det går fint med ny skole og børnehave.
René har fået forlænget arbejdet på Sanderumgård, foreløbig frem til februar samt begyndt med fitness.
Sommeren er gået med at male det sidste træværk og jagte ukrudtet. Der har dog også været tid til at komme hjemmefra.
Først en tur til Spanien hos Karen og Aksel. De bød på et fantastisk spændene ophold for ”konsortiet”. Besøg på et bilmuseum i Portugal, overnatning i kloster, samt badning udendørs i varme kilder. Senere sammen med René, den årlige ø-tur, denne gang særprægede Læsø, med bl.a. sydesalt, i september 4 dage i Berlin og Rostock, en stor historisk oplevelse.
Familiefesten på Stenstruplund bød på et dejligt gensyn med Krogsgaard familien. Runde fødselsdage, (bl.a. Laurits’s i Viborg, meget hyggeligt og oplevelses rigt arrangement) samvær med familie, venner og naboer, så ingen problemer med at få tiden til at gå.
Fritiden bruges på cykling, (knap 3300 km. på raceren i år), tennis, kusine/kollega træf, festivaller og biografklub, samt mandage i Overlund med børnebørnene, og det glæder os meget, at kunne følge med i deres opvækst, og så fornemmer man rigtig, hvor hurtig tiden dog går. Heldigvis står det rimeligt godt til med helbredet for os begge, ingen alvorlige styrt i år.
Juleaften fejredes i Overlund sammen med børn og børnebørn, Toms forældre, søster og svoger, der var hjemme fra London, samt Bedste Ellen. Nytårsaften er vi sammen med naboerne som sædvanlig.
Til slut vil vi ønske alle en GLÆDELIG JUL samt et GODT NYTÅR med tak for det gamle.

Lilian og Søren Peter